Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Waarom je als fotograaf altijd tethered moet schieten

October 7, 2020 @ 1:00 PM - 5:00 PM CEST

Fotograaf en Tether Tools ambassadeur Frank Doorhof schiet altijd tethered. Zowel in zijn studio als op locatie, maar ook buiten. Het is niet moeilijk en heeft heel veel voordelen.

Wat je nodig hebt en hoe het werkt leer je in deze webinar.

Frank gaat in op de pluspunten van tethering, wat je nodig hebt om te beginnen met zelf tethered te schieten en natuurlijk op de voordelen van draadloos schieten. Bijna alle moderne camera’s van de bekende merken kunnen tethered schieten.  Hij laat je zien hoe je de juiste kabel kan vinden en welke software je kan gebruiken. En ook probleemoplossing komt aan bod. Uiteraard illustreert Frank deze webinar met veel zelfgemaakte voorbeelden en kun je live vragen stellen. Het team van Tether Tools zit voor je klaar.

Tether Tools is bekend geworden van de JerkStopper Camera Support, het handig lusje voor je kabel en camera, zodra je kabel beter blijft zitten als er iemand aan de kabel trekt of als je er zelf over struikelt. Ze is het enige merk ter wereld dat met een ruim assortiment gespecialiseerd is in producten voor foto- en videografen. Naast de oranje kabels, ook voor USBC, maakt ze ook veel andere oplossingen die de workflow van fotografen zoveel makkelijker en efficiënter maken.

Bio Frank Doorhof
Fotograaf en KelbyOne trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties.  Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Hij is ambassadeur voor een aantal merken, waaronder Tether Tools.

Frank heeft ruim 15 instructie video’s uitgebracht over modelfotografie, straat en reisfotografie, workflow, lichtmeter en fotobewerkingsprogramma’s Hij schreef diverse bestsellers over fotografie zoals het bekende “Mastering the Model Shoot”, dat vertaald is in meerdere talen.

Op social media is Frank ook heel actief. Wekelijks maakt hij “Behind the closed DOORs”; video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken en laat hij je meekijken bij workshops.  Maandelijks broadcast hij op YouTube “the Digital Classroom” een gratis, online, interactieve live shoot vanuit zijn studio in Emmeloord. Zijn YouTube staat trouwens vol met reviews, interviews en veel meer.

Details

Date:
October 7, 2020
Time:
1:00 PM - 5:00 PM CEST
Website:
https://event.webinarjam.com/register/23/1znkwbr
Contact Us
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

icon